Boka Nu

EVENT

Hos oss på Sergel Hub hittar du alltid den perfekta lokalen för storslagna event, stora som små. Vi har stora, öppna och flexibla ytor som passar alla typer av evenemang. På ett våningsplan om generösa 2500 kvm kan vi ta emot från 10 uppemot 1000 gäster fördelat på 6 lokaler – där den största lokalen tar upp till 600 personer sittande. Tillsammans med vår projektledare skräddarsyr vi er konferens, mässa eller middag tillsammans med er.

Ni hittar oss på Sveavägen 10 precis intill Sergels Torg. Nära alla tänkbara förbindelser som gör det smidigt för gästerna att ta sig till Sergel Hub – och hem.

Boka

Laga mat med stjärnkockar hemma

Ett förslag på en aktivitet vi kan erbjuda som är ett väldigt uppskattat alternativ. Vi sätter ihop en fantastisk meny där vi skickar hem råvaror och recept till era medarbetare. Livesänd från vår studio och Livekök. Ni lagar maten hemma tillsammans med våra kockar. Utvalda från ert företag kan vara på plats och presentera eget innehåll i kombination med matlagningen. Kontakta oss för ett skräddarsytt koncept.

Kontakt

Drive in?

Varför bara gå in genom entrén tänkte vi? Varför kör du inte in?
I entrén hos oss på Sergel Hub får du enligt våra kalkyler plats med en VW Golf, en (helst) röd Ferrari Testarossa V12 från 1984, två hela Volvo Xc90, en Tesla model X, två BMW i4, två Chevrolet Camaro V8 med läderklädsel (vi gillar elegans) från 1972, fyra Skoda Octavia Combi G-tec och en Audi E-tron.

Kontakt