Boka Nu

EVENT

Hos oss på Sergel Hub hittar du alltid den perfekta lokalen. Vi har stora, öppna och flexibla ytor som passar alla typer av evenemang. På ett våningsplan om generösa 2500 kvm kan vi ta emot från 10 uppemot 1000 gäster fördelat på 6 lokaler – där den största lokalen tar upp till 600 personer sittande. Tillsammans med vår projektledare skräddarsyr vi er konferens, mässa eller middag tillsammans med er.

Ni hittar oss på Sveavägen 10 precis intill Sergels Torg. Nära alla tänkbara förbindelser som gör det smidigt för gästerna att ta sig till Sergel Hub – och hem.

Laga mat med stjärnkockar hemma

Behöver ni ställa in eller flytta fram era evenemang men vill ändå göra en aktivitet kan vi erbjuda er ett väldigt uppskattat alternativ. Vi sätter ihop en fantastisk meny där vi skickar hem råvaror och recept till era medarbetare. Livesänd från vår studio och Livekök. Ni lagar maten hemma tillsammans med våra kockar. Utvalda från ert företag kan vara på plats och presentera eget innehåll i kombination med matlagningen. Ett event som möjliggör en gemensam aktivitet för att nå ut till kunder och medarbetare på ett säkert sätt. Kontakta oss för ett skräddarsytt koncept.

Kontakt