Boka Nu

SERVICE

Stureplansgruppen är Sveriges främsta upplevelseföretag. Vår framgång bygger på nöjda gäster.
Nu tar vi all den kunskap vi samlat under 25 år för att skapa en unik mötesplats, mitt i Stockholm.
Från mindre möten, TV–sända galor med middagar till mingel och mässor, i vårt team hittar du kompetenserna och den långa/breda erfarenheten.

Kontakta oss
SergelHub_10NOV21-8

konferens / events

Ha din konferens, mässa, föreläsning eller fest hos oss. Vi har stora, öppna och flexibla ytor som gör det enkelt att möblera efter val av arrangemang. På våra generösa 2500 kvm har vi möjlighet att ta emot upp till 1000 personer.

SergelHub_10NOV21-64

utställarservice

Våra ytor och lokaler är anpassningsbara för att bygga upp miljöer som passar just era önskemål och behov. Perfekt för mässor och utställningar med andra ord.

SergelHub_10NOV21-11

Teknik

Vi levererar den senaste tekniken i form av ljud, ljus och bild till alla typer av evenemang. Våra professionella tekniker har lång erfarenhet och har även en rådgörande funktion under förberedelserna.

SergelHub_10NOV21-51

branding / dekor

Temafest, mässa, föreläsning eller konferens? Vi har anpassningsbara och öppna ytor för alla behov. Tillsammans med er kan vi skräddarsy innovativa konceptlösningar för just ert evenemang. Det kan vara alltifrån vepor, foliering, ljus och bildlösningar. Hör av er till oss så berättar vi mer.

SergelHub_10NOV21-16

miljömärkt event

Vår ambition är att göra våra evenemang så hållbara som möjligt. Vi hjälper gärna till att guida er i den riktningen och kan föreslå flera alternativ. Ni kanske har delar av evenemanget inte bara hos oss och då kan vi hjälpa till med få in även detta i certifieringen för att få ett hållbart evenemang. Kontakta för mer information.

SergelHub_10NOV21-52

digitala möten

Arrangera er föreläsning, möte eller konferens digitalt hos oss. Vi på Sergel Hub har den senaste tekniken och garanterar en pålitlig lösning oavsett arrangemang.

SergelHub_10NOV21-1

Registrering

Vi skapar er egen hemsida i det webbaserade systemet där vi registrerar anmälningar, specialkost etc. Där kan ni se i realtid hur anmälningarna ligger till och om ni sedan behöver hjälp med produktion av namnbrickor och utlämning av dessa ordnar vi med det.

SergelHub_10NOV21-4

Transport

Behöver du transportera dina gäster med buss, taxi eller kanske båt. Då kan vi hjälpa er att hitta rätt för detta.

SergelHub_10NOV21-74

Boende

Vi har nära samarbeten med olika hotell i vårt direkta närområde. Vi kan ordna fram allt från 1 till 500 rum om de skulle behövas.