Boka Nu

HITTA HIT

Sergel Hub ligger mitt i Stockholms stadskärna på Sveavägen 10. Det är enkelt att ta sig hit genom klimatsmarta alternativ så som kollektivtrafik eller cykel.
Det finns även parkeringsgarage nära oss med laddplatser.

Kollektivtrafik

Tunnelbana och pendeltåg till T-centralen.
Tunnelbana till Hötorget.
Spårvagn till Sergels Torg.

Cykel

Se din resväg här.

Parkering

NK Parkering, Regeringsgatan 47–55 och Malmskillnadsgatan 38.

Kontakta oss

BOENDE

Lockar huvudstaden med att hålla dig kvar över natten kan vi varmt rekommendera boende hos något av våra partner hotell. Spendera en natt eller flera hos det historiska hotellet som vägrar att växa ur lekfullheten! Berns Hotel finner du på en kort åtta minuters promenad från Sergel Hub, mitt i Stockholms innerstad, med 81 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på; på Berns lever du!

Ytterligare ett stenkast bort finner du Bank Hotel. En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda. Nu är byggnaden kärleksfullt renoverad och inrymmer idag ett levande, intimt boutiquehotell med sofistikerade barer och elegant restaurang.

Med en längre vistelse på schemat så har vi även fantastiska Boo Boo Living att rekommendera som är ett long-stay lägenhetshotell. Beläget på vackra Lidingö, strax utanför Stockholms innerstad. Ett modernt Lifestyle Hotel för Co Living med fullt rustade lägenheter där du kan bo från en vecka och längre.

MAT OCH DRYCK

Efter en lång och stimulerande dag med mycket tänkande kan det kurra i magen eller kanske vara torrt i halsen. Här har vi samlat några tips för att tillfredsställa just de behoven och mer därtill! Är det höga höjder som lockar kan både mat och dryck avnjutas hos Spesso. Med en känsla för det Italienska köket får du uppleva smaker som vågar ta för sig, missa inte chansen att smaka på de välgjorda drinkarna när du är där och kan njuta av utsikten i 360 grader.

Är de kanske prisbelönta drinkarna som intresserar? Då rekommenderar vi ett välsmakande besök hos Röda Huset! Hampus Thunholm tar ut svängarna med cocktails och mat som inspirerats från förr med framtiden i åtanke. Menyn är aldrig den samma så du kan vara säker på att du alltid får något nyskapande att smaka på.

Önskas mer fart och fläkt så vet vi precis vart du bör ta en promenad; Coquetel Social. Låta dig svepas med i en fantastisk atmosfär som inspirerats av 60-talets lyx i kombination med influenser från Rio de Janeiro och Havanna. Njut av klassiska cocktails gjorda från grunden med förstklassiga råvaror.

ATT GÖRA

Oavsett vad som tilltalar dig mest; shopping eller sightseeing. så har Stockholm allt att erbjuda för att alla ska bli nöjda. Med bara några raska steg över Stockholms gator kan du på några minuter befinna dig framför den maffiga entrén till Nordiska Kompaniet. Dörrarna till detta flotta varuhus på Hamngatan i Stockholm öppnades 1915 och är välkänt för utmärkt service, lyxiga varumärken och helt fantastiska julskyltningar. Här hittar du allt du kan tänka dig och om du vill ha hjälp att välja kan du boka din egen personliga shopper.

Önskas lite mer grönska och natur så missa inte Djurgården. Här finns fina strövområden och vackra utsikter. På Djurgården ligger också flera av stadens främsta museer, attraktioner och en rad trevliga kaféer och restauranger. Varför inte hyra cykel eller kanot för ett oförglömligt äventyr?

Kliar det i kulturnerven? Låt din promenad föra dig till Nordiska Museet. Här finns både permanenta utställningar fyllda till bredden med rik historia, och tillfälliga utställningar som du absolut inte får missa! Kanske är det den fotografiska konsten som tilltalar dig mer? Med båt kan du enkelt ta dig från Östermalm till Slussen för att kunna besöka Fotografiska. Låt dig hänföras av vad den digitala konsten kan skapa och ta en titt förbi Sveriges bästa och mest hållbara restaurang 2021.

Båtarna i Stockholms vatten kan ta dig så mycket längre än bara mellan Djurgården och Slussen. Ta en utflykt i skärgården, besök fjäderholmarna för en måltid, eller en dagsvisit till Vaxholm. Möjligheterna är lika många som båtarna och de finns det gott om!

Kanske passar shopping i lite lokalare form? Vi må ha nämnt Nordiska Kompaniet tidigare, men missa inte att besöka den karismatiska Sturegallerian. Gallerian är en elegant och välbevarad byggnad som vet vad ordet lyx verkligen betyder. Utforska butikerna, ta ett glas i någon av barerna, eller kanske till och med ta tillfället i akt och besök det anrika Sturebadet för lite avkoppling. Kanske kallar den sprudlande Mood Stockholm gallerian ditt namn. Här kan du uppleva Stockholm både på höjden och bredden. Med flera våningar av shopping och goda smakupplevelser så är det lätt att få tiden att gå. Missa in de aktiviteter som händer titt som tätt!