Boka Nu

INNOVATIV, GRÖN OCH KULINARISK

Med ambitionen att skapa landets mest hållbara anläggning har det gröna tänket genomsyrat hela projektet från första dagen. Att ta ansvar för vårt klimatavtryck är en självklarhet.
Vår utgångspunkt är att vi är en del av samhället och att vi har ett stort socialt ansvar. Vår bransch, precis som många andra branscher, står inför utmaningen att ställa om sin rörelse till en mer hållbar verksamhet.

Tillsammans med våra gäster, kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners vill vi bidra till att skapa en mer hållbar framtid. Vår utgångspunkt är att bygga vårt hållbarhetsarbete tillsammans med alla medarbetare och att möjliggöra det med strategiska medvetna val för en mer hållbar framtid.
Källsortering av avfall sker inom alla våra verksamheter, efter de förutsättningar som finns i fastigheten. Vi minskar avfallet med medvetna val där både återanvändning och att ta bort vissa engångsartiklar är ett faktum.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete eller har frågor om Stureplansgruppen, besök oss.

Läs mer