Boka Nu
Under hösten 2021 öppnade Stureplansgruppen en unik anläggning.
På Sveavägen, precis vid Sergels Torg, skapade vi Sveriges modernaste
mötesplats för event, möten, fester, utställningar och storslagna galabanketter.

DET PERFEKTA LÄGET

Hos oss på Sveavägen 10 hittar du alltid den perfekta lokalen. På generösa 2500 kvm i ett plan kan vi ta emot uppemot 1000 gäster fördelat på 6 eventlokaler. En kort promenad bort finner du T-Centralen och Stockholms Centralstation med direkt anknytningar till hela Sveriges spårbundna trafik. Taxibilar har möjlighet att stanna utanför entrén och i de anliggande husen finns ett flertal parkeringshus.

Hitta hit

VI SKRÄDDARSYR MILJÖN FÖR DIG

Med det perfekta läget, har du chansen att skapa ett event som alla kommer att minnas. Genom att skräddarsy ditt evenemang där endast din kreativitet sätter gränserna kan du forma ditt event precis hur du vill. Vi har de tekniska lösningarna och erbjuder en spektakulär meny från vårt livekök.

mm-icon Antal kvadratmeter biosittning-icon Biosittning archipelagos-icon Ögrupper styrelse-icon Styrelse drink-icon Mingel food-icon Middag
Utforska lokalernas alla
möjligheter

EN OÖVERTRÄFFAD
RESTAURANGUPPLEVELSE

Säkra er matupplevelse, vårt team i köket har både bred kunskap och erfarenhet. Att leverera mat till ett stort antal gäster samtidigt som dessutom ska smaka bra är inte lätt men vårt team skapar magi varje gång. Allt från en enkel lunchbowl till en galamiddag, oavsett vad ni har för behov så ordnar vi det.

Läs mer

husets rika historia

Från drive in-bank och bankvalv till Sveriges mest moderna mötesplats

Sergel Hub är beläget i det gamla bankhuset på Sveavägen 10, precis intill Sergels torg, och har sina lokaler i SEB:s tidigare bankvalv. Fastigheten uppfördes 1963-66 efter att Klarakvarteren revs och arkitekten Kjell Ödeen ritade det välkända bankhuset. Under första halvan av 70-talet fanns Sveriges första och enda ”drive in”- bank i husets garage. “Drive in”-banken blev tyvärr ingen jättesuccé och fick stänga 1975.

I husets källare fanns även Stockholms största pannrum som bestod av fyra oljeeldade pannor. Dessa hade kapacitet att elda 25 ton om dygnet, men i dag värms huset upp på ett betydligt mer miljövänligt sätt. Huset har även utsetts till årets LEED-byggnad av Sweden Green Building Council. 2017 flyttade SEB ut och då påbörjades en förändringsresa av huset och hela omgivningen runt omkring som i dag är attraktivt och levande.

VI TAR SERVICE PERSONLIGT

Stureplansgruppen är Sveriges främsta upplevelseföretag. Vår framgång bygger på nöjda gäster.
Nu tar vi all den kunskap vi samlat under 25 år för att skapa en unik mötesplats, mitt i Stockholm.

Service

Nyheter